Some text

Våra trailer

En egen trailer eller båtvagn ger dig möjlighet att utforska nya vatten och förenklar egen förvaring under vintern. Marindepån erbjuder produkter från Respo i Stockholm.

Nya möjligheter

En trailer ger dig möjlighet att enkelt ta med dig båten till helt nya vatten. Det fungerar lika bra om det gäller att ta med båten när familjen skall semestra på annan ort eller om ni vill prova fiskelyckan i nya hav eller insjöar. Antalet öppna ramper ökar och allt fler kommuner inser värdet av att förenkla för gäster som vill ha båten med sig.

Ett förenklat båtägande

Vill du själv förvara båten under vintern finns det inget som underlättar som en egen båtvagn eller trailer. Du kan själv åka och hämta båten när du åkt färdigt för säsongen och lämna den på en tomt eller i ett garage/lager. Vill du inte själv vinterkonservera eller täcka båten så erbjuder Marindepån service även för dig som förvarar båten själv. Du kan antingen komma med båten i sjön eller på trailer så kan vi serva/konservera motorn och även plasta in båten för vintern. Sedan är det bara att sjösätta och ut och åka när isen gått till våren.

Varför Respo?

Marindepån har valt att sälja trailers och båtvagnar från Respo eftersom de erbjuder rätt kombination av bra kvalitet och bra priser. Respo erbjuder en kombination av egna märken och import av prisvärda kvalitetsprodukter.


Våra båtmärkenSök efter rätt trailer

Här kan du söka efter den trailer som passar dig.

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.