Some text

Våra trailer

En egen trailer eller båtvagn ger dig möjlighet att utforska nya vatten och förenklar egen förvaring under vintern. Fler och fler av våra kunder upptäcker fördelarna med att själv kunna transportera sin båt på ett smidigt och tryggt sätt.

Marindepån & Skanstull Marin är stolt återförsäljare av Bålsta Släpets båtvagnar och trailers.

Nya möjligheter

En trailer ger dig möjlighet att enkelt ta med dig båten till helt nya vatten. Det fungerar lika bra om det gäller att ta med båten när familjen skall semestra på annan ort eller om ni vill prova fiskelyckan i nya hav eller insjöar. Antalet öppna ramper ökar och allt fler kommuner inser värdet av att förenkla för gäster som vill ha båten med sig.

Ett förenklat båtägande

Vill du själv förvara båten under vintern finns det inget som underlättar så mycket som en egen båtvagn eller trailer. Du kan själv åka och hämta båten när du åkt färdigt för säsongen och lämna den på en tomt eller i ett garage/lager. Vill du inte själv vinterkonservera eller täcka båten så erbjuder Marindepån service även för dig som förvarar båten själv. Du kan antingen komma med båten i sjön eller på trailer så kan vi serva/konservera motorn och även plasta in båten för vintern. Sedan är det bara att sjösätta och ut och åka igen när isen gått till våren.

Varför Bålsta Släpet?

Marindepån har valt att främst sälja trailers och båtvagnar från Bålsta Släpet då vi anser att de producerar de absolut bästa produkterna, både vad gäller kvalitet och användarvänlighet. Hela Bålsta Släpets sortiment av vagnar produceras i egen fabrik i Mälardalen, vilket ger kortare leveranstider och dessutom minskar miljöpåverkan genom kortare transportavstånd mellan produktion och Marindepåns kunder.

Du väljer själv om du vill hämta ditt nya Bålsta-släp från valfri Marindepån-anläggning eller om du vill hämta direkt från Marindepåns lager hos Bålsta Släpet.


Våra båtmärkenSök efter rätt trailer

Här kan du söka efter den trailer som passar dig.

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.

Marindepån Bålsta

Kalmarleden 42, 746 37 Bålsta

Marindepån Roslagen

Moreviksvägen 15, 761 12 Bergshamra