Skanstull Marin

Skanstull Marin

Skanstull Marin är en av Sveriges mest anrika anläggningar för båt- och motorförsäljning. Sedan 1965 har kunderna haft tillgång till denna centralt belägna anläggning. Hos oss på Skanstull Marin köper du trygghet – inte bara en båt. Med dryga 50 år i branschen och Stockholms i särklass bredaste marina produktutbud som din trygghetsgaranti.


Ett brett utbud av båtar

Här hittar du ett mycket brett urval av de senaste båtarna och motorerna i vår 1000 kvm stora utställningshall. Tack vare vårt läge finns även möjlighet till provkörning av ett antal båtar under hela den isfria delen av året. Med våra generösa öppettider vill vi göra ert båtliv så bekvämt som möjligt.


Kundanpassad service

Skanstull Marin har sin nya serviceanläggning i Nacka och är en av Sveriges mest kompletta verkstäder med erfaren och kompetent personal som är auktoriserad för ett flertal fabrikat. Marindepån Nacka är kopplat till Skanstull Marin vilket gör att vi nu kan erbjuda lättare inlämning för dig som ligger i Saltsjön samt både sommar- och vinterplatser. Du är alltid välkommen att kontakta vår serviceverkstad.


Adress

Sundstabacken 10, 120 30 STOCKHOLM

Öppettider

Vardagar: 10-18, Lördagar: 11-15 och Söndagar: Stängt

Avvikande öppetider 2024

  • Torsdag 20/6  10-15
  • Midsommarafton Stängt
  • Midsommardagen Stängt

 

Vill du boka visning utanför våra öppettider är du välkommen att ringa 08-556 709 00 för att boka visning!

KontaktVi som arbetar här

Presentation av oss kommer snart.