Quicksilver

Om Quicksilver

Bärbart nöje till överkomligt pris.

Njut av nöjet att vara på sjön till ett överkomligt pris i en skinande ny Quicksilver gummibåt. Ett stort nöje för hela familjen. Den låga vikten gör den lätt att bära, den går snabbt att blåsa upp och den är mycket lättkörd. Dessutom är den oerhört stabil och säker. Båten är späckad med båtlivets alla fördelar.

Quicksilver är ett av de största gummibåtsföretagen i världen och ingår som en del i Mercury Marine, global ledare i nöjesbåtsbranschen med ett brett produktprogram för ett aktivt båtliv. Mercury Marine har varit ledande i mer än 60 år.

Oavsett dina behov som kan vara att åka ut på sjön på picknick, utforska en ny kusträcka eller bara att ha en jolle att ta sig iland med så finns en robust ekonomisk Quicksilver för dig.

Quicksilver gummibåtar finns i olka storlekar och modeller för att just du skall hitta någon som du trivs med. Alla modeller har hör utrustningsnivå och duken tillverkas av PVC material från den välkända tyska tillverkaren Haku Mähler. Quicksilver lämnar 5 års åldersrelaterad garanti på duk och skarvar. Bekanta dig med en Quicksilver gummibåt och upplev en skön båtsommar


Quicksilver modellprogramKampanjer på Quicksilver båtar