Marindepån båtplaser och vinterförvaring

Båtplatser och vinterförvaring

Marindepån och Skanstull Marin kan erbjuda bryggplatser och vinterförvaring i hela Stockholms skärgård från Roslagen i Norr till Dalarö i söder och på vår nya anläggning Marindepån Bålsta i Mälaren. På alla våra anläggningar kan vi också hjälpa till med all typ av service. Vi har även tillbehörsbutiker och till och med försäljning av nya och begagnade båtar.


Att tänka på

Om du söker en sommarplats så tänk på att försöka vara ute i så god tid som möjligt. På flera av våra anläggningar får vi snabbt fullt åtminstone vad gäller vissa båtstorlekar.

Tänk på att din båt eller motor alltid måste vara försäkrad när den befinner sig hos oss.


Sommarplatser

Våra bryggplatser är oftast i y-bommar, men ibland kan vi även erbjuda längsgående platser till dig som önskar det. Många av platserna har tillgång till el och vatten. Alla våra anläggningar ligger mycket skyddade samtidigt som de är centralt belägna i sina respektive områden.

Alla anläggningar är lätta att nå med bil och det finns goda parkeringsmöjligheter. Vill du åka kommunalt från Stockholm så föreslår vi Marindepån Nacka som går att nå väldigt snabbt via Saltsjöbanan.


Översiktlig information

Vi kan erbjuda sommarplatser i hela Stockholms skärgård. Vi har platser i Bergshamra (Roslagen), Nacka och på Dalarö. Klicka här för uppgifter om våra anläggningar.

De flesta av våra sommarplatser är i y-bommar.

Om du är intresserad av sommarplats kan du göra en anmälan här.


Vinterförvaring

Nedan hittar du information om kostnad för vinterplatser och relaterade tjänster. I normala fall genomför vi även en rutinservice i samband med upptagning. Kostnaden för rutinservice hittar ni lite längre ner.


Översiktlig information

Vi kan hjälpa dig på många olika sätt när du skall vinterförvara och serva din båt. Du väljer själv i vilken omfattning du vill ha hjälp eller vill göra vissa saker själv. Du plockar själv ihop ditt servicepaket, men nedan finner du några exempel:

  • Du kan under hösten lämna din båt i vattnet och nycklarna i nyckelinkastet och låta oss ta hand om alla vinterarbeten och inte göra något förrän du hämtar en provkörd båt i vattnet nästa vår. Vi kan till och med hämta och lämna båten vid din egen brygga.
  • Du kan lämna båten i vattnet och en trailer på land och efter någon dag hämta en servad och inplastad båt som är upptagen på din trailer.
  • Du kan själv ta upp båten och komma med den på trailer och bara få motorn servad eller om du hellre servar själv köpa rätt reservdelar och förbrukningsmaterial hos oss och få lite tips om hur du går tillväga.
  • Vi vinterförvarar i första hand båtar i Nacka, Dalarö och Roslagen.


Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.

Marindepån Bålsta

Kalmarleden 42, 746 37 Bålsta

Marindepån Roslagen

Moreviksvägen 15, 761 12 Bergshamra