Some text

Marindepån Nacka

Marindepån driver huvuddelen av den marina verksamheten i anrika Fisksätra Marincentrum, numera Saltsjö Pir. Anläggningen ligger i Lännerstasundet mellan Baggensstäket och Skurusundet vilket innebär att du har nära till hela skärgården oavsett om du ska norr eller söderut. Du tar dig hit på 20 minuter från stan med bil eller Saltsjöbanan. Verksamheten omfattar en hamn med i dagsläget 400 sommarplatser, vinterplatser, förmedling av begagnade båtar och en auktoriserad motorverkstad.


Anrik varvsverksamhet

Gamla Fisksätra Marincentrum har en urgammal tradition inom båtproduktion. Här har det byggts minsvepare under kriget och även Sveriges första plastbåtar redan på 60-talet.


Förändringar på gång

Området genomgår just nu stora förändringar. Under 2013 färdigställdes en 180 meter lång pir som numera är vårt nya landmärke för dig som kommer sjövägen, under 2014 har vi asfalterat varvsplanen, byggt en spolplatta med filtrering för bottentvätt och installerat en ny elektrisk pelarkran med 10 tons kapacitet. Fastigheten genomgår en löpande renovering och flera nyheter kommer. Framöver planeras en total ombyggnad och utbyggnad av hamnen vilket kommer resultera i en modern anläggning med ca 600 sommarplatser. Vi har nu färdigställt vår nya kundmottagning med en mindre tillbehörsbutik.


Välkomna!

Marindepån Nacka är kopplat till Skanstull Marin och kan på detta sätt erbjuda sina kunder tillgång till ett brett utbud av båtar och motorer. Samtidigt kan Skanstull Marin erbjuda sina båtkunder sommar- och vinterplatser med förtur hos oss.

Kom gärna ner till oss för att se vad vi har att erbjuda idag och vad som är på gång i framtiden.


Adress

Brantvägen 3, 133 42 SALTSJÖBADEN

Öppettider

Vardagar: 8-17, Lördagar: 10-14 och Söndagar: Stängt

Öppettider midsommar:

Torsdag 20/6 (dagen innan midsommarafton) 8-17

Midsommarafton 21/6 STÄNGT

Midsommardagen 22/6 STÄNGT

Vill du boka visning utanför våra öppettider är du välkommen att kontakta Niclas på niclas@marindepan.se eller 08-556 709 08!

KontaktVi som arbetar här

Presentation av oss kommer snart.