Marindepån Bålsta

Marindepån Bålsta

Marindepån Bålsta är belägen i Mälaren i en lugn och skyddad vik. Marinan är en ny etablering och under de kommande åren ska anläggningen utvecklas till en fullservice marina. Inledningsvis erbjuder vi reparation, service- och underhåll av båtar och motorer, båtförmedling och vinterförvaring.

Vi samarbetar med alla stora försäkringsbolag och hjälper dig gärna om olyckan skulle vara framme. Området kring marinan är idag ett industriområde men kommer att förädlas till ett nytt modernt bostadsområde där marinan kommer att ligga som en central mötesplats vid vattnet. Bålsta tätort och Lasse Åbergs museum ligger på promenadavstånd från marinan. Bilden är en visionsbild.


Verkstaden

Marindepån Bålsta har en serviceverkstad och erbjuder rutinservice, reparationer, vinterkonservering och montering av utrustning. Vi har en spolplatta med en modern filtreringsanläggning för hållbar hantering av båtar och motorer.


Båt- och motorförsäljning samt förmedling

Marindepån Bålsta kan förmedla ett mycket brett utbud av nya båtar och motorer via Skanstull Marin men också förmedling om du vill ha hjälp att sälja din båt hos oss.

Vi hjälper gärna till med motorbyten.


Pågående arbeten

Marindepån Bålsta är en helt ny etablering och hela det marina området såväl som intill liggande industriområde kommer att utvecklas mycket de kommande åren. Det kommer att vara pågående arbeten i området, och vi hoppas på er förståelse.


Adress

Kalmarleden 42, 746 37 BÅLSTA

Öppettider

Vardagar: 8-17 , Lördagar: Stängt och Söndagar: Stängt

Avvikande öppetider 2024

  • Midsommarafton Stängt
  • Midsommardagen Stängt

 

Vill du boka visning utanför våra öppettider är du välkommen att mejla lars.alund@marindepan.se för att boka visning!

KontaktVi som arbetar här

Presentation av oss kommer snart.