Mer om Honda BF50 SRTZ/LRTZ

Prisblad print

Share


Honda BF50 SRTZ/LRTZ

"TREDUBBEL TÄNDNINGSEFFEKT"

Imponerande trecylindriga lätta motorer.

BF40 och BF50 är våra tekniskt mest avancerade och lättaste utombordsmotorer. De har ett klassledande vikt-effektförhållande, kraftfull acceleration och imponerande bränsleekonomi.

ARBETAR HÅRT OCH ÄR SAMTIDIGT PIGGA PÅ ATT HA KUL

Oavsett om du är ute och fiskar eller bara har kul när du pilar fram över vattnet kommer du fortfarande att vilja ha den bästa motorn för jobbet. Men vilken?

Både BF40 och BF50 är livliga utombordare med bra gasrespons som kommer att ge pålitliga prestanda till vattenälskare, oavsett vilket vatten de färdas på. Båda är NMEA2000®-godkända motorer med elektronisk bränsleinsprutning och trollingkontroll – inga skillnader så långt – men om du behöver några extra hästkrafter för en större båt kommer den större BF50 att vara rätt för dig.

KOMPAKT KRAFT

BF40 och BF50 är lätta, kompakta trecylindriga motorer på 808 kubik, med ett starkt vridmoment och spännande prestanda.

Hur åstadkommer vi det? Genom att ge dem PFG-FI elektronisk bränsleinsprutning för enkel start, kraftfull acceleration och enastående bränsleekonomi. Det långa, slanka insugsgrenröret och de förminskade elektroniska komponenterna sparar vikt och utrymme, vilket bidrar till den kompakta och slanka konstruktionen.

Bättre prestanda

Lägg till vårt unika ökade vridmoment på låga varvtal (BLAST™) och den supereffektiva styrningen för mager förbränning hos ECOmo-systemet, och du har verkligen en mycket imponerande kombination.

DEN BÄSTA PRESTANDAN

Egenskaper som passar ett antal olika båtar.

Upp, upp och iväg

Hondas BLAST™ startteknik med PFG-FI elektronisk bränsleinsprutning ger omedelbar acceleration för att få upp dig i planing så snabbt som möjligt. Detta åstadkommes genom användning av en förbättrad exakt tändning, vilket ger mer vridmoment vid låga varvtal så att du snabbt kan nå marschfart.

DET KOMMER ATT DRA BLICKARNA TILL SIG

Vi tycker att något som fungerar underbart fint också ska vara vackert att se på.

Lacken är snygg i Hondas akvamarina silverfärg. Den slanka, skulpterade designen är slät som en vätska. Den ser bra ut till och med när den bara sitter bak på båten, men i vattnet - där den verkligen hör hemma - ser den ännu bättre ut.

Funktionell design

Båda motorerna har som tillval en multifunktionell rorkult med en LED-panel som visar motorvarningar för t.ex. oljetryck, överhettning av motorn, motorstyrning och batteriladdning. Den avger även en ljudsignal om något skulle hända medan du koncentrerar dig på andra uppgifter. Det är osannolikt, men om ett problem inträffar har du tid att agera.

SAKTA FÖRÖVER, OCH TILLBAKS IGEN

Små justeringar kan lätt göras, uppåt eller nedåt, med 50 varv/min med trollingkontroll.

Exakt kontroll vid låg hastighet är lika viktigt som manövrerbarhet i hög hastighet, särskilt om du fiskar till havs, på en flod eller insjö. trollingkontrollen kommer att hålla tillbaka kraften och släppa ut den i små steg om 50 varv/min - vilket gör den perfekt för fiske.

KLART TÄNKANDE

Tro på det du gör.

Att förbättra vår livskvalitet betyder inte någonting om vi inte först tar hänsyn till de levande organismerna runtomkring oss. Och när det gäller våra vattenmiljöer finns det helt enkelt ingen ursäkt för att låta bränsle från båtar förorena våra oceaner och farvatten.

Honda-sättet

Soichiro Honda fick en enkel idé att göra utombordsmotorer renare, tystare och vänligare mot livsformerna i vattnet – han gjorde dem som 4-taktare. Det var en lösning som gjorde Honda till pionjärer inom båtmotortekniken, men ändå viktigare är att det gjorde oss mer ansvarsfulla gentemot denna ömtåliga miljöresurs.

Motorfakta

Längd:
BF 50 SRTZ
381 mm
BF 50 LRTZ
508 mm
Vikt:
BF 50 SRTZ
89 kg
BF 50 LRTZ
91 kg
Effekt:
50 hk
Maxvarv:
5500 - 6000 RPM
Startsystem:
Elektriskt
Bränsletank:
25 liter
Cylindrar:
3
Cylindervolym:
808 cc
Reglage:
Reglagebox
Trimsystem:
Power trim och tilt
Växlar:
F-N-R

Motor

Motorvariant Pris  
Honda BF 50 SRTZ 70.290:-
Honda BF 50 LRTZ 79.090:-

Priser tillbehör

De vanligaste tillbehören för att skapa en körklar motor till rabatterat paketpris.

Montering
Montering utombordare inkl reglagekablar, motorlås och olja, 40-60 hk 10.180:-
Säkerhet
Motorlås 2.290:-
Stöldmärkning motor 2.880:-
Spårsändare Northtracker (exkl. årsavgift 795:- inkl. moms) 3.090:-
Lithium Start Booster X12 12V, Lemania 3.790:-

Listpris paket: :-

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.

Marindepån Bålsta

Kalmarleden 42, 746 37 Bålsta

Marindepån Roslagen

Moreviksvägen 15, 761 12 Bergshamra

Hondas modellprogram