Mer om Honda BF20 SRTU/LRTU

Prisblad print

Share


Honda BF20 SRTU/LRTU

"HÄSTKRAFTER DU KAN BÄRA"

Lätt och bärbar kraft som är smidig, ren och tyst.

Utombordare som ger 15 eller 20 hästkrafter och som faktiskt är bärbara – jodå, det är sant. Med välplacerade infällbara handtag är de perfekta för alla båtar som behöver kraft i fickformat.

DET ÄR BRA ATT PRATA

De är så tysta att du kan ge gas, utan att behöva höja rösten.

När 4-taktaren är igång kommer du att märka hur tyst den är när du drar på. Och med den exklusiva konstruktionen från Honda som tar upp vibrationer känns den smidig också. Dessa utombordare med hög uteffekt kommer att ta dig och dina passagerare genom vattnet när ni är ute för en dags arbete, eller bara på en nöjes- eller fisketur. Det är verkligen något att tala om.

KOMPAKTA PRESTANDA

Våra motorer har ett rykte som är byggt på tillförlitlighet, överlägsen bränsleeffektivitet och låga utsläpp – så miljön kommer att älska dig när du väljer en Honda.

Du kommer att uppskatta att dessa lätta 4-taktsmotorer på 350 kubik är lätta att starta eftersom de har ett dekompressionssystem och en programmerad tändning (PGM IG). Detta tändningssystem tillför rätt mängd bränsle/luftblandning till de två cylindrarna, så när du startar dessa Hondamotorer – till och med när de är kalla – är de redo för att ha kul, redan från första början.

Hårt arbetande

Dessa kompakta motorer arbetar inte bara smidigt, de är även robusta och perfekta för kommersiellt bruk. De har en generator med hög uteffekt som kommer att driva den mesta elektroniska utrustningen du har ombord – till och med vid låga varvtal och i låga hastigheter.

TYST, BÄRBAR KRAFT

Om du har en uppblåsbar båt, ribbåt eller en jolle är dessa motorer inte bara lätta att transportera, de är lätta att använda också.

Lättstartade

Båda motorerna har ett automatiskt dekompressionssystem för att starta lätt. Detta gör motorn mycket lättare att dra runt för det där första rycket om du har en manuell rekylstart och det drar inte så mycket ström från batteriet om du har elektrisk start.

Motorfakta

Längd:
BF 20 SRTU
381 mm
BF 20 LRTU
508 mm
Vikt:
BF 20 SRTU
46 kg
BF 20 LRTU
49 kg
Effekt:
20 hk
Maxvarv:
5000 - 6000 RPM
Startsystem:
Elektriskt
Bränsletank:
Ingen tank
Cylindrar:
2
Cylindervolym:
350 cc
Reglage:
Reglagebox
Trimsystem:
Power tilt
Växlar:
F-N-R

Motor

Motorvariant Pris  
Honda BF 20 SRTU 51.190:-
Honda BF 20 LRTU 51.190:-

Priser tillbehör

De vanligaste tillbehören för att skapa en körklar motor till rabatterat paketpris.

Montering
Montering utombordare inkl reglagekablar, motorlås och olja, 15-30 hk 7.770:-
Säkerhet
Bultlås 2.290:-
Stöldmärkning motor 2.290:-
Spårsändare Northtracker (exkl. årsavgift 795:- inkl. moms) 3.090:-
Lithium Start Booster X12 12V, Lemania 3.790:-

Listpris paket: :-

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.

Hondas modellprogram