Reservdelar och båttillbehör

Marindepån har en lång tradition av att arbeta med tillbehör och reservdelar. Vi har länge fungerat som reservdelsdepå för Mercury och MerCruiser. Idag erbjuder vi även båttillbehör och originaltillbehör till alla båtar vi säljer. Vi har allt från minsta skruv för din Mercurymotor till kapell och båttrailers.

Klicka här för att göra förfrågan

Att tänka

Om du kontaktar oss angående reservdelar är det väldigt bra om du har motor- eller skrovnummer tillgängligt. Om du inte kan hitta numret så går det oftast bra med modell och tillverkningsår.

Reservdelar

Vi arbetar med reservdelar till motorer. De motormärken vi arbetar med är Mercury, Suzuki, Honda och MerCruiser. Vi har många av de vanligaste delarna hemma och de flesta andra kan vi få hem på ett par dagar (beroende på lagersituationen hos leverantören).

Översiktlig information

Vill du ha hjälp med reservdelar är det bara att ringa 08-545 914 40, maila reservdelar@marindepan.se, komma förbi vår butik på Rinkebyv. 10 eller fylla i formuläret här på hemsidan.

Originaltillbehör till båtar

Många gånger kan din båt vinna mycket på att få en eller ett par tillbehör ersatta eller utbytta. Ett nytt kapell eller nya dynor gör ofta underverk.

Tveka inte att kontakta oss om någon del gått sönder eller börjar bli utsliten. Om du vill kan vi också hjälpa till att rekonda båten så att den får tillbaka det mesta av nybåtskänslan.

Översiktlig information

När du beställer originaltillbehör till din båt är det väldigt viktigt att du vet vilken modell och årsmodell det är så att det inte blir fel. Tänk också på att vissa produkter som t ex kapell kan behöva anpassas till just din båt.

Allmänna båttillbehör

Rätt tillbehör gör ofta båtlivet både roligare och enklare. Kom in till oss om du vill ha en ny snygg flytväst, ett vattensportpaket eller en ny GPS. Vi har det mesta som man kan önska sig.

Översiktlig information

Vi har båttilbehör i Danderyd, Skanstull och på Dalarö.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.

Marindepån Danderyd

Rinkebyvägen 10, Danderyd

Marindepån Dalarö

Marindepån och Skanstull Marin

Telefon växel: 08-503 351 50

Epost: info@marindepan.se

Marindepån Stockholm AB

Rinkebyvägen 10

182 36 Danderyd

Visa alla våra kontaktuppgifter

Öppetider (butik)

Klicka för tider under långhelger

Marindepån Dalarö

må-fr: 9-17

lö: 10-15

sö: 10-15

Marindepån Nacka

må-fr: 8-17

lö: stängt

sö: stängt

Marindepån Roslagen

må-fr: 8-17

lö: stängt

sö: stängt

Marindepån Danderyd

må-fr: 9-18

lö: 11-15

sö: stängt

Skanstull Marin

må-fr: 10-18

lö: 11-15

sö: stängt

Sammarbeten

Interboat: Sveriges ledande kedja av båthandlare.

Sweboat: Båtbranschens riksförbund.

Dela Båt: Båtpooler för hela landet.

SökBåt.se: Båtbranschens annonssite.