Some text

Marindepån Danderyd

Företagets mål är att kunna erbjuda båtköparen/båtägaren den absolut bästa servicen utifrån dennes unika behov och önskemål. Tillsammans med dig skräddarsyr vi en komplett båtlösning. Vi vet vad som behövs för ett spännande och avkopplande båtliv. För dig som vill prova på båtlivet men inte själv äga en båt erbjuder vi båtpooler i samarbete med Dela Båt, ett smart och smidigt sätt att ha båt.


Reservdelar och båttillbehör

Här finner du även Sveriges kanske mest välsorterade reservdelslager till Mercury och MerCruiser. Vi har också en fullsorterad båttillbehörsbutik med över 2000 olika artiklar. För dig som behöver originalreservdelar till din båt har vi ett stort lager av dessa och vi gör dagligen beställningar från de båttillverkare vi representerar. Du kan alltid välja mellan att hämta dina beställda delar eller få dem skickade till dig – enkelt och smidigt.


Din serviceverkstad

Vår kompetenta verkstadspersonal hjälper dig med din båt. Vi utför monteringar, rutinservice, reparationer och försäkringsärenden samt vinterförvaring – allt med kvalitet och serviceanda som främsta ledord. Du som båtägare kan koncentrera dig på att använda din båt utan att behöva bekymra dig för dess underhåll. Du kan antingen komma in med båten på trailer eller lämna den vid vår servicebrygga i Stocksunds hamn.


Adress

Rinkebyvägen 10, 182 36 DANDERYD

Öppettider

Vardagar: 9-18, Lördagar: 11-15 och Söndagar: Stängt

Särskilda öppetider i samband med helgdagar:

18/4 Skärtorsdag: 09.00-14.00

19-22/4 Långfredag/Påskafton/Annandag Påsk: Stängt

1/5 1:a Maj: Stängt

30/5 Kristi himmelsfärd: 11.00-15.00

6/6 Sveriges nationaldag: 11.00-15.00

20/6 Dagen innan midsommarafton 09.00-14.00

22/6 Midsommardagen: Stängt

Kontakt


Vi som arbetar här

Presentation av oss kommer snart.