Some text

Båtpooler

Marindepån erbjuder sedan ett par år tillbaka möjligheten att njuta av båtlivet genom ett medlemskap i en båtpool under varumärket Dela Båt.


Hur fungerar det?

Mot en fast månadsavgift har du tillgång till en ny, fullutrustad och välhållen båt på ett bekvämt sätt utan ytterligare kostnad eller egen insats.

Ett medlemskap i en av Dela Båts båtpooler ger dig möjlighet att boka upp dina turer genom ett enkelt och flexibelt bokningssystem. Du bokar, nyttjar, tankar upp det du använt och lämnar sedan tillbaka båten medan vi tar hand om försäkring, eventuella reparationer, motorservice, sommarplats, vinterförvaring etc.


Vilka båtmodeller finns det?

Modellerna vi erbjuder är i första hand moderna och lättillgängliga öppna båtar som passar utmärkt för dagsturer, fiske och vattensport.

Det går också att ta dem lite längre ut i skärgården och övernatta på ö eller skärgårdshotell. Passa på att överraska någon med ett oväntat besök!

Båtarna har sina hemmahamnar på våra marinor runt om i Stockholm vilket gör att vi alltid kan ge dig bästa möjliga service.


Hur bokar man?

Det är enkelt att boka din båt. Logga in på hemsidan via mobil, surfplatta eller dator. Där kan du enkelt lägga in en ny bokning och även se dina befintliga bokningar.


Om du är nyfiken

Gör en intresseanmälan på delabat.se eller kom in och prata med oss på någon av våra anläggningar!

Du kan också läsa mer på DelaBåts hemsida.


Extrainformation

Kompletteras snart.