Hyttbåtar

Läs mer

Share


Hyttbåtar

Hyttbåtar är som gjorda för att användas i Stockholms skärgård. Det är båtar där du åker lika bekvämt oavsett väder. Det är ofta det självklara valet för de som har landställe på ö och behöver båten för att ta sig dit. Det är också ett utmärkt val för alla som vill förlänga säsongen. Skärgården är ofta som vackrast tidigt på våren och sent på hösten.


Hyttbåtar från TG

TG är en dedikerat hyttbåtstillverkare. Man gör bara olika varianter av hyttbåtar. TG är kanske det märke som har bäst rykte vad gäller kvalitet och gångegenskaper av alla hyttbåtar. Vi har aldrig träffat någon som varit besviken på sin TG.


Hyttbåtar från Askeladden

I Norge har man tuffa vatten och oberäkneligt väder. Askeladden gör hyttbåtar för dig som vill ha ett lite större akterdäck.


Hyttbåt från Uttern

Uttern har producerat en stor mängd hyttbåtar under lång tid. Nu har man tagit fram en modern båt som uppfyller dagens behov av bekvämlighet och trygghet.


Hyttbåt från Victory

Modern hyttbåt helt i aluminium. En dröm som pendlarbåt.


Hyttbåt från Alukin

Alukin som ligger utanför Norrtälje vet verkligen vad vi i Stockholms skärgård vill ha när det gäller hyttbåtar. Stadigt byggd, enkel att hantera och bekväm kabin.

Fördelar med en hyttbåt

En hyttbåt har många fördelar. Några av de viktigaste kanske är:

  • Åker torr i alla väder.
  • Åker varmare i all väder.
  • Kommer iväg och lägger till snabbt. Bara att öpnna/stänga dörren.
  • Slipper brottas med kapell.
  • Oftast stora stuv- och lastmöjligheter.
  • Lätt att hantera ensam då man snabbt kommer ut och fram.