Provkörning av båtar på Marindepån Dalarö

Läs mer

Share


About

Provkörningsdagar på Dalarö

Vi ställer inte in - vi bara ändrar lite! 

Förra årets provkörningssuccé på Dalarö ser lite annorlunda ut till i år. För att minska risken för smittspridning har vi valt att styra om till bokningsbara tider för privat provkörning av den båt du är intresserad av. Därmed har vi också utökat antalet dagar för provkörning för att så många som möjligt ska kunna boka en egen tid. Vi erbjuder bokningsbara tider för provkörning av SILVERTG och ALUKIN med sammanlagt 8 olika båtmodeller. Mer info om de olika modellerna finns nedan.

ANMÄL DIG REDAN IDAG!
Provkörningar från lördag 30 maj till och med söndag 7 juni.
Bokningsbara tider:

  • 09.00 till 15:00    på vardagar
  • 10:00 till 14:00    på helger

Kontakta oss på:
08-503 351 63 eller 
peder@marindepan.se

Nu när båtsäsongen är igång vill vi fira! Vad kan vara bättre än provkörningar med några av våra mest intressanta modeller? Tag chansen att testa någon av dessa HÄRLIGA båtar i sitt rätta element, det blir fartfyllda dagar med garanterad båt- och körglädje! 

I butiken har vi laddat upp med kläder från Holebrook och Sebago till extra bra priser som gäller hela veckan. Båtutställningen är fullproppad med mängder av intressanta båtar och vid bryggan ligger ett antal fina begagnade objekt. 

Kan eller vill du inte besöka vår anläggning har vi flera olika lösningar för att du ändå ska kunna kika närmare på den båt du är intresserad av. Kontakta någon av våra säljare så ser vi till att hitta en lösning som passar dig.

VÄL MÖTT PÅ BRYGGAN önskar vi på Marindepån Dalarö!


Båtar för provkörning

Under provkörningsdagarna har du möjlighet att förboka någon av följande båtmodeller:

  • Silver Fox BR - Det här är en hållbar allrounder med genomtänkt akterbänk och väl skyddade passagerarplatser.
  • Silver Hawk BR - Denna tystgående storsäljare med det helt nya längre skrovet har nya pulpeter, ny interiör och helt ny däcksyta.
  • Silver Eagle BR - Här är modellen som är utformad för att kunna anpassas för dina behov med sin anpassningsbara inredning.

  • TG 5.9 X - Den perfekta pendlarbåten för alla väder. TG har länge varit standarden för bekväma, sjödugliga kvalitetsbåtar inom hyttbåtssegmentet.
  • TG 6.9 X - Stor testvinnare med marknadens största taklucka relativt båtstorlek.
  • TG 7.9 KingCruiser - En hyttbåt med bättre utrymme. Gott om plats och ombonad miljö i en storlek som tål lite tuffare sjö.

  • Alukin C750 - Den perfekta allvädersbåten för användning året runt.
  • Alukin CW750 - Robust arbetsbåt med klaff som manövreras från förarplatsen. Hela 195cm ståhöjd i hytten.