Provkörning av båtar på Marindepån Dalarö

Läs mer

Share


About

Provkörningsdagar på Dalarö

Provkörningsdagar med UTTERN! 

Förra årets provkörningssuccé på Dalarö är tillbaka. Vi erbjuder både dropin och bokningsbara tider för privat provkörning av den båt du är intresserad av. Vi är igång med provkörningar både fredag och lördag för att så många som möjligt ska kunna boka en egen tid.

Vi erbjuder bokningsbara tider för provkörning av UTTERN med sammanlagt 6 olika båtmodeller sjösatta.

ANMÄL DIG REDAN IDAG!
Provkörningar fredag 11 juni och lördag 12 juni.
Bokningsbara tider:

  • 08.00 till 17:00    fredag 11 juni
  • 10:00 till 15:00    lördag 12 juni

Kontakta oss på:
08-503 351 63 eller 
peder@marindepan.se

Nu när båtsäsongen är igång vill vi fira! Vad kan vara bättre än provkörningar med några av våra mest intressanta modeller? Tag chansen att testa någon av dessa båtar i sitt rätta element, det blir fartfyllda dagar med garanterad båt- och körglädje! 

Några båtar har vi för leverans redan till i år men det bästa är nog ändå att du kan boka din båt för nästa sommar men till årets pris!!

I butiken har vi laddat upp med kläder från Holebrook och Sebago till extra bra priser som gäller hela veckan. Båtutställningen är fullproppad med mängder av intressanta båtar och vid bryggan ligger ett antal fina begagnade objekt. 

Kan eller vill du inte besöka vår anläggning har vi flera olika lösningar för att du ändå ska kunna kika närmare på den båt du är intresserad av. Kontakta någon av våra säljare så ser vi till att hitta en lösning som passar dig.

VÄL MÖTT PÅ BRYGGAN önskar vi på Marindepån Dalarö!


Båtar för provkörning

Under provkörningsdagarna har du möjlighet att förboka någon av följande båtmodeller:

  • Uttern S53 med Mercury F115- Den lilla centerkonsol-båten med gott om plats att röra sig i hela båten och på båda sidor om pulpeten utmed de höga friborden.

  • Uttern S59 med Mercury F150 - Sportig och samtidigt trygg styrpulpetsbåt med möjlighet till stort soldäck.


  • Uttern T53 med Mercury F115 - Försedd med höga räcken, en dörr mellan för och sittbrunn samt en djup aktre sittbrunn som gör att alla kan sitta och röra sig tryggt ombord.


  • Uttern T59  med Mercury F150 - Elegant bowrider med plats för många gäster.


  • Uttern D59 med Mercury F150 - Den mest kompakta DC:n i programmet. Två stora badplattformar med ett bra steg i motorbrunnen som förbinder väl till den rymliga sittbrunnen.


  • Uttern C70 med Mercury F200 - ÅRETS NYHET! - En yteffektiv kabin-cruiser med väl tillvaratagna ytor och lyxig komfortnivå.