platsannons mekaniker roslagen

Läs mer

Share


About

Nu söker vi en mekaniker till Roslagen


Ledig tjänst hos Marindepån Bergshamra, ett fullservicevarv 

Marindepågruppen är en koncern med fyra driftställen i Storstockholmsområdet. Vi erbjuder ett komplett utbud av varor och tjänster för motorbåtar och representerar välkända varumärken.

Marindepån Roslagen är ett fullservicevarv beläget i Bergshamra, mitt emellan Norrtälje och Åkersberga. Varvet tillhandahåller såväl sommar- som vinterplatser, utför båt- och motorservice, reparationer och rekonditionering. Varvet är auktoriserat för Mercury utom- och inombordare, Suzuki utombordare samt Honda utombordare. Varvet utför även nymonteringar åt vår försäljningsanläggning Skanstull Marin.

 Vi söker nu en mekaniker till verksamheten.

Tjänsten innefattar främst service och reparationer av båtar och motorer, rekonditionering, vårrustning, upptagningar och sjösättningar. I uppdraget ingår även skötsel av fastighet och maskinpark.


Kvalifikationer/erfarenhet

Du bör ha tidigare erfarenhet av marintekniska sysslor och vara noggrann. Erfarenhet även från andra typer av eftermarknadsjobb inom marinbranschen är ett stort plus.

Du bör ha god datorvana eftersom all vår försäljning, lagerhållning och materialanskaffning sker inom ramen för ett integrerat affärssystem. Du bör även ha vana vid att läsa sprängskisser.

Som person har du lätt att kommunicera med kunder via telefon och epost. Du är social och trevlig, men kan också se till att kommunikationen hanteras effektivt och tydligt. Arbetet kräver stor flexibilitet och en god förmåga att hantera många saker parallellt. Du är resultatorienterad, noggrann, och ansvarstagande. Du känner dig trygg i att arbeta självständigt och målmedvetet i det dagliga arbetet och att ibland fatta obekväma beslut. Du är också intresserad av att vara med och utveckla ett affärsområde, förbättra processer och har ett sälj- och kundnöjdhetsorienterat tänk.

Du skall också vara beredd att ”hugga i” på andra arbetsområden eftersom vi är ett företag där alla hjälper till där det behövs, detta gäller särskilt under upptagnings- och sjösättningssäsong. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Truckkort samt BE-körkort är starkt meriterande men inte ett krav.


Vi erbjuder dig

Ett omväxlande, utvecklande och trevligt arbete i en spännande miljö och bransch. Om du också har intresse för båtar och sjöliv så ser vi det som ett extra plus. 

Välkommen med Din ansökan!

Mer information om oss hittar du här.


Övrig information

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten avser heltid. Provanställning 6 mån. Tillträde våren 2022.

Lön
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Johan Dahlberg 08-503 351 54
Björn Skaldeman 08-556 709 12

Ansökningar via post på: roslagen@marindepan.se  
(PDF-filer eller filer som kan läsas av MS Office).

Ansökan
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 2022-04-30

Arbetsgivare
Marindepån Roslagen AB
Moreviksvägen 15
761 12 Bergshamra