Mer om TG 6.9

Share


TG 6.9

Pris: 750.000:-

TG-6.9 är en helt ny modell planerad för den som rör sig i skärgården och behöver en trygg och bekväm båt med bra sjöegenskaper. Denna nya båt är i storlek mellerst av de fem TG modellerna och urskiljer sig främst från de andra pga. att bakdäcket är större än framdäcket.

Båten utseende följer samma designspråk som TG-5.9 och TG-Alfa men placeringen av hytten leder till att framdäcket med V-bänk är mindre än det stora akterdäcket som kan kallas båtens lastdäck. Framdäcket har sittplats för 3 personer, en sidobänk med förvaringsutrymme och en separat repbox. Fören har en sk. anknäbb som tillsammans med höga grabbräck gör det enkelt att stiga ombord. Den breda dörren till hytten är placerad på framväggens babord sida.

I hytten sitter föraren ganska i mitten av båten med plotter, trimplansknappar, sökljuskontroller och ett stuvfack för mindre saker på styrbord sida om sittplatsen. För passagerarna finns det en stol på babord sida och en bänk bakom den, på styrbord sida finns en bänk framför bakväggen där man sitter i färdriktningen och en sittplats brevid föraren där man sitter mittemot bakbänken. Bakbänken kan vid behov flyttas så att man får en sidobänk av den och på så vis mera utrymme att röra sig i båten

Under bänken på styrbord sida finns ett öppet stuvutrymme medan stuvutrymmet i under babord bänk är slutet. Framför babord stol finns ett fack för sjökort etc. Med bänkarna och några bädddelar får man enkelt en bädd som är 140 cm x 230cm.

Taket har en extremt stor takluck i två delar. 2/3 av taket går att öppna. Genom att också öppna den stora skjutdörren bak så får man nästan en känsla av att sitta ute.

Bakdäcket är det egentliga lastdäcket eftersom det är stort och endast har två fasta bänkar i bakhörnen. På babord sida är bänken högre och bildar en sittplats medan styrbordsidans bänk är lägre för att enkelt kunna stiga ur båten akterut. Båda bänkarna har stuvutrymme inuti. Ena av bänkarna används som ankarlåda. Mitt på bakdäcket finns en stor lucka med en låda under som kan avändas som stuvningsutrym­me men t.o.m som fisksump. I babord sida finns det infällt ett öppet stuvutrymme. Detta ex har även klaffbänkar på bägge sidorna på bakdäcket.

Takets utformning är i samma stil som TG-5.9 och TG-Alfa med plats för radar och sökljus. Upp på sidorna finns grabbräck och bak på taket finns två separata räck. Fram i fören på båten installeras ett integrerat körljus som hjälper i mörknet att se remmare och vid ankomst till hamnen.

TG-båtarnas skrov och dess köregenskaper har alltid fått mycket uppmärksamhet vid planeringen och TG-6.9 utgör inget undantag. Ett djupt V-botten i fören tillsammans med en bärande akter ger både sta­bilitet och mjuk gång. Optimalt placerade steglister ger det lyft skrovet behöver för att ha bra bränsleekonomi och fina köregenskaper.

Bägge däck har sk. ”quick draining”, som betyder att vatten försvin¬ner ytterst snabbt från däcken.

Typ av försäljning: Försäljningsuppdrag

Användning

2 sovplatser
8 passagerare
Båttyp: Hyttbåt

Båtfakta

Status:
Begagnad
Material:
Glasfiber
Modellår:
2020
Längd (m):
6,00
Bredd (m):
2,53
Vikt (kg):
1050
Motortyp:
Utombordare

Motorfakta

Motor:
Suzuki DF175
Effekt (hk):
175
Drivmedel:
Bensin
Årsmodell, motor:
2021
Gångtimmar:
31
Rek motor(hk):
150

Utrustning

doneLedramp
doneLedpaketet
doneWebasto värmare
doneelektrisk reglage
doneGPS-Plotter
doneStävgummi
doneAkterbänkar S+Babord sida
doneSecurmark
doneNorthTracker
doneKompass
doneFörtöjningsutrustning
doneLås kätting Klass-3
doneLåsbygel Klass-3

Båten finns hos

MARINDEPÅN DALARÖ

Marindepån Dalarö är beläget i en av de vackraste delarna av Stockholms skärgård. Vi har båtförsäljning, sommar- och vinterplatser, auktoriserad verkstad, tillbehörsbutik, sjömack och kiosk.

Adress: Dalarö varvsväg 1, 137 71, DALARÖ

Telefon: 08-501 501 05

Webbplats: //www.marindepan.se

Kontakta säljare

MARINDEPÅN DALARÖ

Mattias Eriksson
local_phone 08-503 351 66

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

Peder Murell
local_phone 0850335163

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

Leo Almborg
local_phone 08-545 914 42

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

Karta