Honda BF5 SU/LU

"STARTA"

En massa kul i ett litet paket.

Dessa motorer ser små ut, men de är tillräckligt kraftfulla för att utan ansträngning ta dig ut på kustnära vatten på en uppblåsbar båt eller jolle. De är tillräckligt lätta att bära, med ergonomiska handtag och är lätta att stuva undan i din bils bagageutrymme.

DET ÄR LÄTT ATT HA KUL

Koppla på båtsläpet, lasta in Honda-utombordaren i bilens bagageutrymme och kör.

Så lätt är det och när du kör iväg kommer du att bli förvånad av hur kul våra minsta Hondor kan vara. Ute på sjön är de så tysta – till skillnad mot en 2-taktare – och du behöver inte längre bekrymra dig över att behöva blanda olja i bensinen. Så när du drar på mitt ute på en sjö, upp längs en flod eller runt kustlinjen till havs, vet du att vattnet som du korsar förblir just rent. Ett rent nöje.

LITEN MEN MUSKULÖS

Båda utombordarna har encylindriga 4-takts toppventil motorer. De är lätta att starta med ett rekylsystem som låter motorn snurra fritt vid det första rycket.

Båda motorerna har den senaste tekniken som exakt styr tändningen, så när du startar – till och med när de är kalla – kommer de aldrig att svika dig. Den luftkylda BF2.3 ger en mycket bra manövrerbarhet med 360 vridning och med en inbyggd utrymmesbesparande bränsletank är den lätt att stuva undan och transportera vart du än vill ta dig.

De har kraft

Båda känns starka för att vara små utombordare. De kan ge stabilare vridmoment för tyngre farkoster om de behöver. De är lätta att använda, lätta att hålla rena och behöver minimalt med underhåll. Lägg till Hondas tillförlitlighet, överlägsna bränsleeffektivitet och låga utsläpp och du har allt du behöver för att sticka ut på sjön med rätt förutsättningar.

FULL MED FUNKTIONER

Dessa motorer är inte bara lätta att transportera, de är även lätta att använda och har många funktioner.

Motorfakta

Längd:
BF5 SU
381 mm
BF 5 SBU
0 mm
Vikt:
BF5 SU
27 kg
BF 5 SBU
kg
Effekt:
5 hk
Maxvarv:
4500 - 5500 RPM
Startsystem:
Manuellt
Bränsletank:
Ingen tank
Cylindrar:
1
Cylindervolym:
127 cc
Reglage:
Rorkult
Trimsystem:
Inget/inte relevant
Växlar:
F-N-R