Honda BF250 XRU

"SILVERKULAN"

Snygg och slank med V6-kraft.

Från pionjärerna inom 4-taktstekniken kommer BF250. Den är resultatet av 50 års forskning och utveckling, vilket har satt nya standarder inom 250-hästarsklassen. Välkommen till Hondas vilda sida.

DET HANDLAR INTE BARA OM KNOP

BF250 är utan tvekan flaggskeppet av flera skäl än bara hästkrafterna.

Denna otroliga utombordare har en rad exklusiva tekniker som gör den till den bästa för både fritids- och kommersiellt bruk. BF250, som är både NMEA 2000®-godkänd och har en rad tävlingsuppfinningar, är en slank och mångsidig motor som ger dig exakt vad du behöver, när du behöver det. Tillförlitligheten på lång sikt är också viktig, särskilt om du är beroende av vattnet för din inkomst. Kom ihåg att om inte din motor arbetar så kan du inte heller arbeta.

EXPLOSIVA PRESTANDA

En 3,5-liters V6-motor med 24 ventiler och PGM-FI -bränsleinsprutning och enkel överliggande kamaxel – håll i hatten.

Om det låter som en motor som borde sitta i en snabb bil har du delvis rätt. De flesta av våra tekniska idéer och skapelser föds ur vårt enorma kunnande och vår hängivenhet för att utveckla effekt – och tävlingsvinnande prestanda – i mer än 60 år. VTEC™ till exempel användes först kommersiellt i den bra sportbilen NSX från Honda. Med innovativa tillägg, särskilt för båtmotorer, såsom BLAST™ och ECOmo, är denna motor med sitt unika dubbla luftintagssystem den allra bästa i sin klass när det gäller ekonomi – och även låga utsläpp.

DIAMANTHÅRD

BF250 är bergfast ingenjörskonst som tilltalar ögat, fulländad i Hondas unika akvamarina silverlack.

Den är otroligt lätt för en 4-takts utombordare på 250 hästkrafter – och det ser den också ut att vara. Motorns kåpa har slank aerodynamisk formgivning som snyggt kombineras med skulpterade luftintagsgälar och ett, hydrodynamiskt utformat växelhus. Detta ger dig mycket bättre undervattensprestanda i hög fart.

Ett stort intryck

Och alltsammans inslaget i vår diamanthårda, ljusa silverlack – BF250 gör verkligen ett starkt första intryck. Faktum är att den kommer att slå dig med häpnad. Den ser fantastisk ut – till och med när den bara hänger ned baktill på din båt, parkerad på ett släp. Den är ett vackert komplement till vilken båt som helst. Och sedan kommer ditt öga givetvis att fröjdas när du fått den i vattnet och startar den.

Motorfakta

Effekt:
250 hk
Maxvarv:
5300 - 6300 RPM
Startsystem:
Elektriskt
Bränsletank:
Ingen tank
Cylindrar:
6
Cylindervolym:
3583 cc
Reglage:
Reglagebox
Trimsystem:
Power trim och tilt
Växlar:
F-N-R