Honda BF225 XRU

"SPORTMOTORERNA"

V6-kraftpaket för många vattensporter, kommersiella aktiviteter och äkta glädje.

Totalt vridmoment och toppfart är dina med dessa storvolymiga motorer; de ger dig en kraft och prestanda du behöver för din båt. Nu finns det inget skäl att hålla igen.

REDO ATT KASTA LOSS

Kom med i V6-revolutionen.

Vi har fört Honda-teknik och innovation till våra toppklass utombordsmotorer, och resultatet är enastående prestanda och utsökt bränsleekonomi. Men för dig ute på sjön är det bara väldigt roligt. Dessa motorer innehåller mängder av exklusiv teknik som gör att de passar perfekt för fritids-, sport och kommersiell användning. De är NMEA2000® godkända och med Hondas välkända rykte för pålitlighet under lång tid är de precis vad du behöver när kastar loss i det blå.

SÄTT IGÅNG

Dessa utombordare har allt för att höja pulsen.

Du kommer att rida på våg efter våg av nöje med dessa fantastiskt kompakta 3,5 liters V6-motorer. Höga prestanda är inbyggda, med uppfinningar som VTEC™ – ursprungligen utvecklat för Formel 1-bilar, BLAST™, ECOmo och en mängd säkerhets- och motorskyddsfinesser för extra lugn och ro. De utvecklar stark, jämn kraft med högt vridmoment - från låga varvtal genom hela varvtalsregistret.

Poseidon kommer att bli nöjd

Med en Honda 4-takts utombordmotor är lukten av ren, frisk havsluft allt du får - även på tomgång. Så när det gäller en ny utombordare till din båt, vilken motor du än väljer, kan du vara säker på att få enastående prestanda, fantastisk ekonomi, och – viktigast av allt för det marina livet – rena utsläpp.

FLYTANDE SILVER

Vi tycker att något som fungerar underbart fint också ska vara vackert att se på.

Attraktivt lackerade i Honda akvamarinsilver, är dessa snygga motorer otroligt lätta för en stor fyrtakts V6-utombordsmotor– och det syns också.

Funktionell design

Snygg, aerodynamisk formgivning harmonierar väl med ett perfekt hydrodynamiskt utformat växelhus – vilket betyder bättre undervattensprestanda i hög fart. Allt förpackat i ett ljust silverfärgat skal - dessa motorer ser inte bara fantastiska ut när de reflekterar solljuset i vattnet, de ser fantastiska ut ute på sjön också, hängande på din båts akterspegel.

Motorfakta

Längd:
BF 225 XRU
635 mm
Vikt:
BF 225 XRU
272 kg
Effekt:
225 hk
Maxvarv:
5000 - 6000 RPM
Startsystem:
Elektriskt
Bränsletank:
Ingen tank
Cylindrar:
6
Cylindervolym:
3471 cc
Reglage:
Reglagebox
Trimsystem:
Power trim och tilt
Växlar:
F-N-R