Tracker

Om Tracker

Tracker—Världens mesta fiskebåt

I januari kommer vi på Skanstull Marin att lyfta in de första Tracker-båtarna som då kommer hem direkt från USA, det moderna sportfiskets vagga.

Tracker är världens största tillverkare av sportfiskebåtar och är en stor del av Amerikanska sportfiskets historia. Det omfattade modellutbudet sträcker sig från takbåtar, rorkultmodeller, snabba bassbåtar till enorma 20 fots V-skrovmodellen Targa. I Trackers sortiment finns alltid den perfekta sportfiskebåten för dig. Helsvetsade skrov, branschens bästa garantier, flyttbara kvalitetsstolar, Trackers egenutvecklade system Versatrack (ej BassTracker) som möjliggör enkel flexibel montering av tillbehör i relingen och full anpassningsmöjlighet för just dina behov och ditt sätt att fiska.

Det generösa utrymmet i båtarna och på kastdäcken är klädda i Trackers patenterade stryktåliga matta och ger en lyxig komfort. Tillvalet helvinyl finns också om det skulle önskas. Inbyggda spöfack och låsbara förvaringsutrymmen. Båtarna har finish utöver det vanliga och hel massa toknöjda ägare Världen över.

Alla Tracker-båtar monteras med motorer från Mercury, världens största tillverkare. Som standard ingår även frontmonterad elmotor från Minn Kota, ekolod från Lowrance, fördragna kopplingar för extra elektronik, elektronisk startspärr och fem års garanti. Överlag kommer Trackers båtar med mer av allt i segmentet och utrustning som sätter dessa modeller i en helt egen division om man jämför med Europeiska fiskebåttillverkare.

Eftersom vi vet att fiskare vill ut så snart det finns en chans att det nappar och under alla årstider, så kommer det ju väl till pass att Marindepån/Skanstull Marin har fyra serviceverkstäder från Dalarö i söder till Bergshamra i Roslagen där vi med glädje sköter service och underhåll av din Tracker/Mercury.

Saken blir ju inte sämre av att vi kan erbjuda Sportfiskarnas egna båtförsäkring. Läs mer på http://www.sportfiskarna.se/Medlem/Medlemsförmåner/Båtförsäkring.

Vi kan även hjälpa dig med finansieringen via Swedbank Finans, tala med Lasse, Oskar eller Fredrik så ordnar vi det på plats.

Finns inte en firre som kommer undan en Tracker…
Välkommen in på Skanstull Marin!

Tracker modellprogram

Marindepån och Skanstull Marin

Telefon växel: 08-503 351 50

Epost: info@marindepan.se

Marindepån Stockholm AB

Rinkebyvägen 10

182 36 Danderyd

Visa alla våra kontaktuppgifter

Öppetider (butik)

Klicka för tider under långhelger

Marindepån Dalarö

må-fr: 8-16

lö: Stängt

sö: Stängt

Marindepån Nacka

må-fr: 8-17

lö: stängt

sö: stängt

Marindepån Roslagen

må-fr: 8-17

lö: stängt

sö: stängt

Marindepån Danderyd

må-fr: 9-17

lö: Stängt

sö: Stängt

Skanstull Marin

må-fr: 10-18

lö: stängt

sö: stängt

Sammarbeten

Interboat: Sveriges ledande kedja av båthandlare.

Sweboat: Båtbranschens riksförbund.

Dela Båt: Båtpooler för hela landet.

SökBåt.se: Båtbranschens annonssite.