Mer om Cape Rib 900

Share


Cape Rib 900

Pris: Ring!

Cape Rib 900 HD är flaggskeppsmodellen i R.I.B-serien. Denna modell är utformad för att ha flera däckkonfigurationer för kommersiella och fritidsändamål. En av nyckelkomponenterna är den nya GRP-hytten, Cape Rib 900 erbjuder en lösning för alla krav som behövs!  Cape Rib 900 har den nya Splash-brunnskonfigurationen som rymmer ett nytt hopfällbart baksäte och erbjuder ett stort förvaringsutrymme. Den djupa V-skrovdesignen möjliggör en bekväm höghastighetskörning med tillräckligt lyft för att hantera GRP-hyttens extra vikt under alla förhållanden. Med styrka, tillförlitlighet och användbarhet i åtanke med designen har vi lyckats skapa ett fartyg redo för alla applikationer.

Båten är från 2019 men uttagen 2020.

Servad på Marindepån Dalarö varje år.

SeaPro 150 hk FourStroke är en tuff kund, byggd för att utveckla vridmomentbelastningar vid en stressnivå som säkerställer högre hållbarhet än någon annan 150 hästkrafter utombordare. Styvare övre fästen Nya övre fästen är utformade för att producera mindre buller och vibrationer. På SeaPro-serien är de också dubbelt så styva som fritidsmodellerna för att maximera hållbarheten. Deras livslängd gör dem idealiska för kraven och påfrestningarna i kommersiella applikationer.

Hög förskjutning Högre slagvolym är lika med mer vridmoment. SeaPro 150 hk FourStroke har gott om det, vilket gör att den kan tappa ut kraft utan att bryta ut i svett. Större hästkrafter och lägre vikt är lika med bättre acceleration, vilket ger bättre hantering och kontroll.

Enkel oljedränering och fyllning Växelhusoljan dräneras genom torpeden, vilket innebär att motorn inte behöver komma upp ur vattnet - den lutas helt enkelt framåt. Lätt att mäta Korrekt digital information presenteras i en ren, lättläst mätare för omedelbar, tillförlitlig information i korthet. I kombination med ytterligare sensorer är Mercurys digitala mätare kraftfulla verktyg som ger säkerhet och komfort på vattnet.

Vill ni lägga ett bud eller vill veta mer om båten kontakta säljare:

Peder Murell

peder@marindepan eller 08 503 351 63

Typ av försäljning: Försäljningsuppdrag

Användning

14 passagerare
Båttyp: Rib

Båtfakta

Status:
Begagnad
Material:
Glasfiber
Modellår:
2019
Längd (m):
9,00
Bredd (m):
3,00
Motortyp:
Utombordare

Motorfakta

Motor:
Mercury 150 SeaPro
Drivmedel:
Bensin
Årsmodell, motor:
2020
Gångtimmar:
104

Utrustning

doneLedlampa
done2x Ullman fjäder säten
done4x Jockey säten
doneFällbar bakre säte
doneVattensportbåge
done2x 180L bränsletankar
doneLowrance HDS Live 9
doneVHF och AIS reciver
doneMercury Smartcraft mätare
doneNMEA 2k nätverk
doneC-Tek stegladdare
doneLanternor
doneBåttrailer
doneSpöhållare för trolling
donePVC double skin
doneFörstärkt skrov (plattjärn köl)

Båten finns hos

MARINDEPÅN DALARÖ

Marindepån Dalarö är beläget i en av de vackraste delarna av Stockholms skärgård. Vi har båtförsäljning, sommar- och vinterplatser, auktoriserad verkstad, tillbehörsbutik, sjömack och kiosk.

Adress: Dalarö varvsväg 1, 137 71, DALARÖ

Telefon: 08-501 501 05

Webbplats: //www.marindepan.se

Kontakta säljare

MARINDEPÅN DALARÖ

Peder Murell
local_phone 0850335163

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

Karta